Kryetari i  Lëvizjes për Reforma-PDSH z.Ziadin Sela ka zhvilluar takim me banorët e  malësisë së Tetovës në fshatin  Lisec dhe në  Shipkovicë.

Kryetari Sela  në debat me banorët e Shipkovicës iu përgjigj shumë pyetjeve të parashtruara gjatë këtij debati. Ndërkaq një pyetje i parashtroi edhe nje ish ushtarë i  UÇK-së që kishte të bënte me statusin e pazgjidhur të ish pjesëmarrësve të konfliktit të vitit 2001 . Edhe pse kanë kaluar gati 15 vite  nga përfundimi i luftës , BDI-ja thuajse në cdo cikël zgjedhor ka   premtuar dhe për më se 15  vite ka  mashtruar se  se do të zgjidhte stautusin e ish-ushtarëve të UÇK-së, invalidëve të luftës si dhe statusin e familjeve të  dëshmorëve .

Në vazhdim video materiali  me përgjigjen e Ziadin Selës:

shipkovicashipkovica 2lisecshipship2