Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ), mbrëmë ka hedhur poshtë ankesat e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, Mitko Çavkovit për tri vendimet në emërimin e shefave të propozuara nga ministri Oliver Spasovski.

Tre vendimet në lidhje me emërimin e Primislav Dimovski kreut të ri të njësisë “Alfa”, emërimin e Branko Rakic ​​si kreu i njësisë për trafikun rrugor dhe emërimin e shefit Toni Angellovski të Departamentit të qasjes së lirë në informatat me karakter publik.

Çavkovi dhe Spasovski dje u thirrën në një takim nga KSHZ-ja, të cilën Komisioni vlerëson se asnjë prej tre vendimeve të Spasovskit nuk ka lidhje me zgjedhjet.