LDK e VV lëshojnë seancën për platformën

Lidhja Demokratike e Kosovës e ka quajtur si jo të rregullt mbajtjen e seancës për platformën e Dialogut.

Të njejtin qëndrim ka dhënë edhe Lëvizja Vetëvendosje

Ata e kanë quajtur si shkelje të rregullave dhe procedurave të Kuvendit thirrjen e kësaj senace nga kryeministri shkruan GazetaBlic.

Pikërisht pasi i shprehën qëndrimet e tyre për këtë seancë LDK dhe VV  kanë lëshuar sallën.

Ndërsa kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka insituar se nuk ëshë bërë asnjë shkelje ligjore dhe se seanca do të vazhdojë

SHPËRNDAJE