Këshilli i familjarëve të Lagjes së Trimave  ju fton në marsh të qetë dhe dinjitoz, ti përkujtojmë të rënët dhe ngjarjet e tmershme të 9-Majit

Ngjarjet e 9 Majit ngelën në kujtesën e gjithë shqiptarëve e në veçanti atyre të Kumanovës. T`a përkujtojmë këtë datë në mënyrë dinjitoze, të qetë dhe pa tensione. Dhembja më e madhe e kësaj ngjarje është moszbardhja e rastit dhe dhuna shtetërore e ushtruar në atë ditë.
Të dalim fuqishëm për të rënët dhe viktimat, për zbardhjen e rastit, për Kumanovën tonë!

Tubimi fillon në ora 14:00

marshi perkujtimor