Diplomatët e MPJ më 1 shkurt do të dalin në protesta për shkak se sic thonë degradimit total të funksioneve dhe degradimin e ministrisë së punëve të jashtme..

Sindikata e diplomatëve ka deklaruar se tashmë një kohë të gjatë alarmon për gjendjen katastrofale në diplomaci e cila ka cuar deprofesionalizimin e shërbimit diplomatik.

Protesta do të mbahet para MPJ-së si protest simbolike në orën 12.05minuta ku edhe do të prezantohen kërkesat e sindikatës për profesionalizim të shërbimit diplomatik./Tetovasot