Kosova ka merituar fitoren në ndeshjen në Finlandën.

Këtë më së miri e tregojnë statistikat e ndeshjes, ku shihet se si Kosova e dominoi Finlandën dhe barazimi 1 me 1, nuk ishte i merituar për Përfaqësuesen që drejtohet nga Albert Bunjaki.

2