Zyrtarët  Federatës Kosovare të Futbollit u kanë bërë sot thirrje publike me megafon tifozëve në hyrje të stadiumit që të hiqnin flamujt e kuq të Shqipërisë dhe të mbanin vetëm ata të Kosovës

Kosova-zyrtar-470x400

Në këtë video, shfaqet shefi i sigurisë së FFK-së teksa komunikon me tifozët, ndërsa një prej tyre e pyet se përse duhet ta bëjnë një gjë të tillë.
“Ta shpjegoj nesër”, është përgjigja e zyrtarit kosovar, mes pakënaqësisë së tifozëve.

tifozëve.

Sipas gazetarit Xhejms Monteg, që ka publikuar këtë video në Twitter, zyrtari në fjalë i ka shpjeguar “U thashë asnjë flamur shqiptar… I yni është blu”.