Që nga koha kur edhe u bë nënë, ajo është distancuar paksa nga profesioni i saj. Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur nga Shqipëria, Miriam Cani.

Këngëtarja në çdo paraqitje të saj paraqitet e thjeshtë dhe bukur.

Cani nuk është nga ato këngëtaret që ‘zbukuron’ vetën me make up të tepruar, thjeshtë ajo paraqitet në të shumtën e rasteve tejet natyrale. 

miriam-cani1