Ministria e Punëve të Brendshme, MPB, nga sot për aktivitetet e tyre do të njoftojë edhe në Facebook.

“Shpresojmë se në këtë mënyrë do të arrijmë në qëllimin tonë të afrohemi më afër deri tek qytetarët dhe ti informojmë për aktivitetet tona, ndërsa ndërkohë, të përmirsojmë edhe komunikimin me mediat”, u shprehën sot nga MPB.

Faqen e MPB-së në Fb mund ta ndiqni KËTU