Kryeministri i vendit, Isa Mustafa gjatë një vizite në komunën e Gjilanit ka thënë se muri në veri të vendit do të largohet.

Ai ka thënë se muri është jashtë projektit dhe marrëveshjes së Brukselit.

Mustafa ka folur edhe rreth takimit me kryeministrin malazez, Dushko Markoviq.

Kreu i Qeverisë tha se ndër të tjera në takim është folur edhe për demarkacionin, për të cilin tha se me shtetin malazez nuk ka asnjë problem.

Ai tha se problemet janë të natyrës së brendshm