Sot pas njè sèmundje tè shkurtè ndèroi jetë
trajneri aktivisti   i klubit futbollistik Mërgimtari nga Strimnica e Tetovës ,  Nehat Saiti. Nehati   ishte njeri human, shok dhe mik i  i dashur, me të gjithë, kontriuti i tij prej sportisti dhe humanisti ishte i jashtëzakonshëm. Ai dhe veprat e tij do mbeten përgjithmonë në kujtesën e Strimnicasve si Kampion. Sakrifica dhe mundi që dha për  sportin dhe Strimnicën  nuk do të harrohen kurrë.Andaj edhe pse ty vdekja të mori para kohe ty do të mbetesh gjithmonë i gjallë sepse  vepra dhe kontributi yt të bën tv tillë vëlla

U prefsh në paqë Vllau jonë, zoti të shpërbleft