Në orën 17:00 protestohet para Qeverisë për trenin

Një protestë është paralajmëruar se do të mbahet sot në orën 17 para objektit të Qeverisë së Kosovës, ku do të kërkohet zgjedhje të reja.

Iniciativën e kanë marrë nëpërmjet rrjeteve sociale derisa kërkesa në drejtim të Qeverisë, Presidentit dhe Kryeparlamenatrit është të largohen pasi s’po janë në gjendje të ndalin trenin e Serbisë.

Treni i Serbisë, dhuratë e Rusisë, është nisur nga Beogradi në drejtim të Kosovës. Në atë tren shkruhet në të gjithë gjuhet e botës se “Kosova është Serbi”. Kjo iniciativë është marrë nga Qeveria e Serbisë.

Në Kosovë vetëm Presidenti ka reaguar derisa ende asnjë fjalë s’e kanë thënë zyrtarët e Qeverisë së Kosovës.