Shërbimi më popullor i video streaming Netflix ka vënë në dispozicion shërbimet e saj në mbi 130 vende të botës, duke përfshirë edhe Maqedoninë.

Ky shërbim ofron një përzgjedhje të madhe të serive popullore dhe filmave, dhe çmimet për përdorim në Maqedoni fillojnë nga 8 euro në muaj.

Netflix ofron një muaj përdorim falas të shërbimeve, por kini kujdes, nëse nuk dëshironi të paguani në muaj, duke filluar nga muaji i dytë, do të duhet vetë të mbyllni profilin para mbarimit të muajit falas

netflix