Nga burime të besueshme brenda BDI-së, portali fol.mk mëson se është caktuar mbledhja në orën 14:00 ku pritet që Nevzat Bejta të nënshkruajë Kapitullimin para Teuta Arifit, që doli si rezultat i mosmarrëveshjeve të fundit në lidhje me bartjen e mbeturinave.

Sipas po të njëjtave burime Ali Ahmeti ka nderprerë pushimet dhe ka qenë lehtësuses i konfliktit ndërmjet Teuta Arifit dhe Nevzat Bejtës. Sidomos në prag të zgjedhjeve nuk guxojnë këto përçarje që janë të thella në BDI të dalin në publik, pasi frika për të humbur zgjedhjet është bërë këto kohët e fundit kambanë për partinë shqiptare në pushtet.

Lajmi i publikuar ditë më parë në portalin fol.mk, dëshmon se porositës i bandave ishte Nevzat Bejta, ku pas marrëveshjes që pritet  të arrihet  nën presion e vet Ali Ahmetit  dhe të publikut ata duhet  edhe të terhiqen dhe të lejohen kamionet me mbeturinat të zbrazen në deponinë rajonale Rusino,

npk tetove

© fol.mk