Nexhat Daci: Për herë të parë në jetën time, Hashim Thaçi ma ka sha nanën (Video)

Akademik Nexhat Daci thotë se qysh ne seancën e parë si kryetar Kuvendi është kërcënuar në parlament dhe i është sha nana nga Hashim Thaçi, presidenti aktual.

“Unë jam rrite pa prind dhe për herë të parë me është sha nana nga Hashim Thaçi, në seancën e parë të Kuvendit të Kosovës”, rrëfen Daci.