Analisti politik  Qenan Aliu komenton ngjyrën vjollcë  të  koalicionit  “Aleanca për Shqiptarët”. Ai  në postimin e e tij në fejsbuk shkruan:

Miq të dashur, Nga kurreshtja e pyeta një simpatizues të Aleancës për Shqiptarët për dominimin e ngjyrës VJOLLCË në flamurin dhe sfondet e binave të tyre. Ai në fillim mu përgjigj se “mendoj se ngjyra Vjollcë është simpatike, tregon vendosmëri, tolerancë dhe esnafllëk”. Por ishte i spërhelltë, mandej ia ktheu në stilin e BEN BLUSHIT ;- – E kuqja na kajti nanën e nanës shum dekada, ndërsa , – E mavita na varfëroi ,plaçkiti dhe na poshtëroi në skajshmëri për një dekadë ! Bërtiti edhe një herë “Rroftë ngjyra vjollcë” dhe iku simpatizuesi ! 

img_20161115_153358

© fol.mk