Paulo Gabriel da Silva Barros dhe Katyucia Lie Hoshino janë shndërruar në çiftin e martuar më të shkurtër në botë. Të dy së bashku janë 181,41 cm në total dhe kanë hyrë në librin e rekordeve Guinness.

Çifti u martua në Londër, 8 vjet pasi u njoh në një rrjet social.

“Shpresojmë që rekordi ynë të frymëzojë botën që të shohë përtej dallimeve fizike dhe të kuptojë që të gjithë njerëzit duhet të trajtohen njësoj”, thanë Paulo dhe Katyucia.

/ Top Channel

1479455453_cifti2

1479455486_cifti6