Trendi i blogereve tashmë është i njohur edhe në vendin tonë dhe për shumë kë është bërë dhe një profesion.

E me ose pa dashje, një ndër emrat më të suksesshëm në këtë pjesë padyshim që është këngëtarja Jonida Maliqi, dhe kjo më së miri shihet në profilin e saj në Instagram të shndërruar në pikë reference për trendet e reja të veshjeve.

E kur bëhet fjala për modë artistja di të na befasojë gjithmonë me një pamje të kuruar deri në detaje, po kështu e mrekullueshme vjen me fotot e saja të fundit që spikasin si trend ngjyrën e kuqe edhe për dimrin e këtij viti.

Por adhuruesit e saj besnik presin me padurim edhe dicka të re në profesionin e saj siç e njohin të gjithë me ndonjë kënge të re.

1-1

2-1

3-1