Një çift shqiptar ka zgjedhur ishujt e famshëm turistik të Maldivëve për të vedosur kurorë.

Vendet ekzotike në Oqeanin Indian janë një destinacion mjaft popullor turistik, dhe çifti ka vendosur të bëjë edhe betimin e përjetshëm sipas riteve të shtetit të Maldiveve, por me flamurin shqiptar përpara.

Seti i fotove është realizuar në ishujt turistik, ndërsa nuk dihet nëse dasma është bërë me të afërmit në vendin e tyre.

maldive