Ylli i Barcelonës jeton në Castelldefels me gruan e tij, Antonella, dhe dy bijtë, Thiago e Mateu. Çmimi i blerjes së shtëpisë ishte 1.8 milionë euro, por Leo Messi ka investuar tashmë në të më shumë se 6 milionë euro. Qyteti katalan i Castelldefels ndodhet rreth 25 kilometra larg Barcelonës, me makinë gjysmë ore larg. Eshtë pranë plazhit dhe ka një zhvillim të veçantë. Ai e ka blerë këtë shtëpi në vitin 2009, pas zgjerimit me tokën fqinje, ku ka ndërtuar një fushë futbolli, një kënd lojërash dhe një palestër, ndër gjërat e tjera të sipaërfaqes prej rreth dhjetë kilometrash katrorë. casa-leo-messi-castelldefels-50833 Messi arriti në Barcelonë në moshën 13-vjeçare, në shtator të vitit 2000, ku qëndroi për herë të parë me prindërit e tij, Jorge Messi dhe Celia Cuccittini. Leo kishte një shtëpi me qira fillimisht, para se të blinte këtë aktualen, në Castelldefels. Ndërkohë, ai ka ndryshuar pesë herë shtëpinë në 15 vitet e fundit, një listë e shkurtër e privatësisë së panegociueshme dhe habitatit. Pesë herë fituesi i “Topit të Artë” preferon në këtë drejtim thjeshtësi, modernitet dhe rehati. Që nga paraqitja e gruas së tij, Antonella, në Barcelonë, nga viti 2010, Leo Messi është gjithashtu pronar (nga viti 2012) i dyfishtë i një shtëpie tjetër të bukur prej 400 metrash katrorë, dekoruar nga gruaja e tij, në lagjen ekskluzive “Pedralbes”, disa minuta larg “Camp Nou”. maxresdefault Çmimi i blerjes shkon rreth dy milionë e gjysmë euro. Aty ka një pishinë të madhe dhe kopsht të shkëlqyer dekorativ. Lionel dhe Antonella e kanë parandaluar zbulimin e vendndodhjes së shtëpisë së tyre për të ruajtur privatësinë e domosdoshme, për të kryer një jetë normale, larg nga yjet e tjerë të futbollit, pa u persekutuar nga paparacët, tifozët dhe rrjetet sociale.

mesii22-300x124

Messi arriti në Barcelonë në moshën 13-vjeçare, në shtator të vitit 2000, ku qëndroi për herë të parë me prindërit e tij, Jorge Messi dhe Celia Cuccittini. Leo kishte një shtëpi me qira fillimisht, para se të blinte këtë aktualen, në Castelldefels. Ndërkohë, ai ka ndryshuar pesë herë shtëpinë në 15 vitet e fundit, një listë e shkurtër e privatësisë së panegociueshme dhe habitatit. Pesë herë fituesi i “Topit të Artë” preferon në këtë drejtim thjeshtësi, modernitet dhe rehati. Që nga paraqitja e gruas së tij, Antonella, në Barcelonë, nga viti 2010, Leo Messi është gjithashtu pronar (nga viti 2012) i dyfishtë i një shtëpie tjetër të bukur prej 400 metrash katrorë, dekoruar nga gruaja e tij, në lagjen ekskluzive “Pedralbes”, disa minuta larg “Camp Nou”. maxresdefault Çmimi i blerjes shkon rreth dy milionë e gjysmë euro. Aty ka një pishinë të madhe dhe kopsht të shkëlqyer dekorativ. Lionel dhe Antonella e kanë parandaluar zbulimin e vendndodhjes së shtëpisë së tyre për të ruajtur privatësinë e domosdoshme, për të kryer një jetë normale, larg nga yjet e tjerë të futbollit, pa u persekutuar nga paparacët, tifozët dhe rrjetet sociale.

mesii3-300x179

Çmimi i blerjes shkon rreth dy milionë e gjysmë euro. Aty ka një pishinë të madhe dhe kopsht të shkëlqyer dekorativ. Lionel dhe Antonella e kanë parandaluar zbulimin e vendndodhjes së shtëpisë së tyre për të ruajtur privatësinë e domosdoshme, për të kryer një jetë normale, larg nga yjet e tjerë të futbollit, pa u persekutuar nga paparacët, tifozët dhe rrjetet sociale.