Opozita lëshon sallën e Kuvendit. Në rendin e ditës është konstatimi i dorëheqjes së Nikolla Gruevskit.

Sugarevski i LSDM-së deklaroi se dhjetë vite pritet të bjerë koka e regjimit.

“Gruevski vendoste se kush mund të jetojë. Nikolla ty Maqedonia sot të thotë lamtumirë.Gruevski ik dhe frigohet nga zgjedhjet e ndershme dhe të lira. Nuk dëshiron mediume të lira  dhe listë të pastruar zgjedhore. Lista e papastruar zgjedhore dhe medimet e kapura, familja  dëshiron ti shfrytëzoj për të shpëtuar lëkurën e tyre. LSDM do të vazhdojë të luftoj për zgjedhje të lira, për një  Maqedoni të lir dhe Demokratike “, tha Sugareski.

Kryeparlamentari, Trajko Veljanovski ka konstatuar dorëheqjen e Nikolla Gruevskit. Pritet që në rend dite të vihet edhe shpërbërja e Parlamentit. /fol.mk

kuvendi