Pamje eksluzive nga anija luftarake më e madhja në botë USS Gerald R Ford. Kjo anije do të qëndrojë gati një javë buzë detit në Oslo dhe nuk do të paraqes ndonjë rrezik apo edhe kërcnim për luftë.
Ata që dëshirojnë ta shohin mga afër nuk do të kenë mundësi sepse në 1000 metra afërsi cdo rrugë apo mundësi për t`iu afruar kësaj anije është nën kontrollin e rreptë policor die me rrugë të bllokuara që çojnë skaj detit.
Oslo 2023