Liderët e LR PDSH, UNITETI dhe RDK në mënyrë shumë parimore sapo nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit, e cila tani me u shpërnda edhe gazetarëve. Ziadin Sela, Gëzim Ostreni dhe Vesel Mehmedi, pas nënshkrimit të marrëveshjes e shtrënguan dorën njëri-tjetrit. Një gjest që mezi pritej nga të gjithë shqiptarët. Kjo ngjarje është një hap i vogël, por një moment shumë simbolik që ngjalli shpresë dhe emocion tek i gjithë opinioni publik shqiptarë në Maqedoni

img_20161019_140039 img_20161019_140117 img_20161019_140058 img_20161019_140156

© fol.mk