PPD  si partia e dytë anëtare e Këshillit Opozitar dje ka nisur bisedimet me LSDM për pjesmarrje të përbashkēt në zgjedhjet e ardhëshme parlamentare .

Ajo që është interesante dhe e çuditshme është qëndrimi i Këshillit Opozitar në lidhje me këtë çështje dhe duke i analizuar tē gjitha ndodhitë dhe paraqitjet publike tē Kim Mehmetit dhe zyrtarëve të Lëvisjes Besa kemi të drejt ti shtrojmë disa pyetje :

1. A do të përjashtohet Ppd nga këshilli Opozitar pas kētij veprimi ?

2. Nëse nuk përjashtohet PPD ado të dal Kim Mehmeti me ndonje qëndrim tjetër të radhës sa i përket bashkpunimit opozitar ?

3. Ku do të mbetet roli i Lëvizjes Besa në këto bisedime ?

4 . A do të fillojnë LSDM bisedimet edhe me Lëvizjen Besa ?

5. Pse Kim Mehmeti kërcnon partitë anëtare të Këshillit Opozitar se nuk guxojnë të bëjnë bisedime me partitë shqipëtare opozitare e ky kërcnim nuk vlen kur bisedohet me LSDM ?

6 . A do të zbulohet arsyet , e vërteta dhe fajtori i vërtetë i mos bashkpunimit opozitar ?

Për këto dhe shumë pyetje tjera do të presim në ngjarjet dhe analizat e zhvillimet politike ditëve në vazhdim. 

Fol.mk .