Sonte në ambientet e shkollës fillore Jeronim De Rada Çërkez nëndega e PDSH edhe publikisht bashkangjitet me Aleancën për Shqiptarët , me çrast u organizua edhe kuvend i nëndeges ku u bë bashkimi i dy nëndegëve dhe u zgjodhën strukturat e nëndegës .

Gjithashtu u formua edhe shtabi i nëndegës së fsh Çërkez kur për kryetar të shtabit u zgjodh Nehat Ramadani .
Vlen të theksohet se nëndega e PDSH në zgjedhjet e fundit parlamentare kishte fituar 240 vota .

Prezent në këtë kuvend ishin edhe nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët Elmi Aziri , kryetari i degës Isuf Seferi si dhe zyrtarë tjerë të degës së Aleancës për Shqiptarët Kumanovë./fol.mk