Mijëra njerëz po vizitojnë platformën pluskuese, një instalacion i artistit bullgar Christo që të bën të ndihesh sikur ecën mbi ujë. Platforma është vendosur në Liqenin Iseo, 100 km në lindje të Milanos dhe është 4.5 kilometra e gjatë.