Injorimi që kryetari i shtetit të maqedonasve (makedonska dërzhava) ua bëri përfaqësuesëve të demokracive perëndimore (nuk e pranoi ambasadorin e SHBA dhe BE) do të thotë se ai dhe partia e tij e kanë nënshkrojtur nekrologun e vetë politik. Diktaturat rrëzohen vetëm në rrugë. Erdhi koha që shqiptarët dhe të gjitha forcat demokratike të bashkohen për ta përmbysur këte pushtet bashkë me kuislingët shqiptarē brenda tij.
(Ka shkruar në facebook Shpëtim POLLOZHANI)