Çka duhet të thotë opozita sipas ekspertit shqiptar?

Duke aluduar në deklaratën e mbrëmshme të Menduh Thaçit të PDSH-së, analisti i mirënjohur shqiptar, Ramadan Ramadani ka shkruar: “Opozita shqiptare duhet ta thojë shkurt dhe qartë: shumë njerit që ka dash të dihet si “babë”, shqiptarët ja kanë lujt at nanë ‪#‎dosmrt‬!”.

Me siguri ky status i Ramadanit duhet të vlejë edhe për ata funskionarët e BDI-së që i shanë nënat shqiptare, e një ndër to ishte Bekir Asani, kryetar i degës së BDI-së në Çair, që u publikua në “bombat”.

ramadan ramadani fb