lile-popovska31-670x503

Popovska: kjo është sjellje arogante dhe hyrje në destabilizim të ri.

Kundër këtij vendimi që të vihet në rend dite ishin deputetët Pavle Trajanov dhe deputetja Liljana Popovska.

Pavle Trajanov tha se ky vendim është kundërkushtetues dhe se këto vendime duhet të sillen  në pajtueshmëri të plotë të të gjitha partive politike, sidomos kur bëhet fjalë për marrëveshje politike.

Deputetja Liljana Popovska tha se ajo është kundër shpërbërjes  së parlamentit në këtë  mënyrë  pa opozitën,”për të cilën të gjithë luftuam që të kthehet në kuvend, e cila është më se e nevojshme për vendime të rëndësishme”. Për Popovskën  kjo sjellje është arogante, joprincipiele dhe tejet jokorrekte dhe con në destabilizim të mëtejm të Maqedonisë.’

Deri tani 8 deputet janë paraqitur pwr tw marrw fjalën \fol.mk