Ministri i jashtëm Nikolla Popovski Nga burime të besuesme portali Plusinfo mëson së Ministri i jashtëm Nikolla Popovski  nuk do që të jetë pasardhës i Gruevskit në postin e kryeministrit, i cili do të ketë mandat të përkohshëm tremuor.

Burime partiake të VMRO-DPMNE kanë theksuar për portalinnë fjalë  se Popovski nuk dëshiron  që të ngelet edhe në postin e ministrit të jashtëm dhe se ai po shqyrton mundësin e rikthimit në misione diplomatike.

VMRO-DPMNE edhe mbrëmë ka diskutuar për kandidaturën që duhet ta propozojë për postin e kryeministrit të përkohshëm që duhet të nis detyrën me 15 janar sipas planit të Marrëveshjes së 2 qershorit dhe që do të ketë mandat deri në zgjedhjet e 24 prillit

Nikolla-Poposki-640x360