Prokurorja speciale Katica Janeva sot jep llogari para këshillit të prokurorëve

Prokurorja speciale Katica Janeva sot do të jap llogari para këshillit të prokurorëve. Në një seancë të mbyllur për media ajo do të flasë për punën e saj të deritanishme.

Megjithatë dje në seancën e komisionit parlamentar për buxhet dhe financa është votuar pa diskutim buxheti i prokurores speciale./tetovasot