Pse kjo fotografi është bërë hit në rrjetet sociale?! (Foto)

Kjo grua sfidon gjithçka që ne e dimë për trupin e njeriut.
 

Në fotografi shihet një grua e cila është ulur në mënyrë mjaft të çuditshme.

Ajo i ka ndërthurur fort këmbët, por qëndrimi i saj ka lënë të kuptohet se ndjehet shumë rehat, teksa njerëzit janë të çuditur nga ajo që po shohin.

Fotoja është shpërndarë pafundësisht duke u komentuar në mënyra të ndryshme nga njerëzit që kanë mbetur të habitur.

“Ndoshta ajo është ulur kështu, për shkak se dikush ka dashur të shkrepë ndonjë fotografi të turpshme”, është shprehur njëri nga komentuesit.

“Nëse ju jeni aty grua e mistershme, na tregoni si e keni bërë këtë”, është shprehur një tjetër.

Mund të thuhet se kjo grua ka prekur kufijtë e elasticitetit të trupit dhe ka lënë të habitur shumë njerëz.

4gjqtkq