Publikon një foto në rininë e saj, Linda Morina: ‘’Kam nderuar Kosovën me bukuri atë kohë’’ (Foto)

Linda Morina e ashtuquajtur këngëtare së fundmi ka postuar një foto të sajën kur ka qenë më e re. Duket që kacurrelat i ka pasur, por modeli i flokëve ka qenë ndryshe., po ashtu dhe grimi. Linda në foton ka shkruar se në atë kohë e ka nderuar Kosovën me bukuri.

”eh nat koh po muj me than qi jom kon ma e bukra e kosoves e kam nderu venin me bukrin time si shkelqej si rreze”- shruan Linda.