Presidenti rus Vladimir Putin ka nënshkruar një dekret për shkarkimin e dhjetë gjeneralëve të rangut të lartë në Ministrinë e Brendshme të Shërbimeve Federale Korrektuese dhe Komisioni Hetimor.
 
Dekreti është publikuar në faqen zyrtare e cila përmban informacion ligjor.