Qeveria e Republikës së Maqedsonisë sot i përgënjeshtron infromacionet se mbrëmë është mbajtur seancë dhe se është shfuqizuar vendimi i komunës së Butelit për ndërtimin e kryqit.

“Në tërësi i përgënjeshtrojmë dezinformacionet që janë paraqitur në disa media se gjoja Qeveria ka marrë vendim me të cilin  shfuqizohet vendimi i komunës së Butelit për ndërtimi e kryqit. Kjo është krejtësisht e pavërtetë. Qeveria nuk ka marrë asnjë vendim të tilë, dhe po ashtu mbrëmë nuk është mbajtur asnjë seancë “, thuhet në njoftimin e Qeverisë