Shkruan: Lulzim Aliti

 

Çka ndodhë në ditët e sodit? Si i keqpërdorin njerëzit të mirat që ua jep Zoti?

I madhi Zot ti jepë gjitha hapësirat por ti jep me një kusht që mos ti keqpërdorësh pasurin pushtetin detyrën, në mënyr qe ti vrasësh ti burgosësh ti përulësh ti nënshtrosh njerëzit të cilët të sollën në atë pushtet në atë pikë që të bëshë hajr e jo sherr,jo të vrasësh e të burgosësh njerz, jo të pasurohesh në kurrizin e popullit të shkret.

Zoti i gjithësis i ka urryer faraonët dhe një nga një i ka fundos i ka gelltit toka. Gjithçka lidhet me frikën ndaj Krijuesit e ata të cilët harruan Krijuesin pa dyshim se do të ndëshkohen nje ditë!!!

Gjithsesi më duket se edhe juve pushtetarëve ju ka ardhë fundi. Një ditë edhe juve do të ju gëlltit kjo tokë.

Për hajër muaji j shenjtë i Ramazanit…!

 

©FOL