VMRO-DPMNE gjatë ditës së djeshme ka mbajtur mbledhje në të cilën ka emëruar anëtarë të rinj të Komitetit Ekzekutiv.

Emrat e rinj i ka bërë të ditur deputeti i kësaj partie Antonio Milloshoski.

Anëtarë të rinj të Komitetit Ekzekutiv të partisë së Nikolla Gruevskit janë: Dragi Dimitrovski, Igor Nikollov, Hristijan Mickovski, Zeqir Ramçiloviq, Aleksandar Nikolovski, Xheri Naumov, Zllatko Perinski, Nikola Sërbov, Slave Tërpeski, Ane Lashkoska,

Sead Sollakovski, Mario Cvetkovski, Dijana Trantallovska, Bogdan Ilievski Betmen, Svetllana Kollariq, Aleksandar Georgiev
(zëdhënës), Dejan Jovanovski, Aneta Stojanovska Stefanova dhe Armen Neziri nga Dibra. Përveç këtyre, në Komitet mbeten edhe Ilia Dimovski, Antonio Milloshoski, Vllatko Gjorçev, Koce Trajanovski,

Nikolla Poposki, Nikolla Todorov, , Daniella Rangellova, Vlladimir Nelloski, Nermin Tellovska dhe Zoran Savevski shkruan Ekspress.

Anëtarë të Këshillit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së më nuk janë Vlladimir Peshevski, Emill Dimitriev, Zoran Stavreski, Gordana Jankullovska, Mile Jnaakieski, Martin Protoger dhe Sasho Mijallkov, i cili para fillimit të mbledhjes lajmëroi se tërhiqet nga të gjitha funskionet partiake. Shumica nga këta të fundit para do kohë mbetën pa pasaporta për shkak të padive që kundër tyre i ka ngritur Prokuroria Speciale Publike.