Nënkryetarja e LSDM-së, Frosina Remenski mbrëmë mori pjesë në protestën e Revolucionit të Larmë në Shkup

“Së bashku me qytetarët po i japim fund këtij krimi mbi Maqedoninë”, deklaroi Frosina Remenski dhe shtoi se Bulevardi para Qeverisë do të quhet “Revolucioni i Larmë”