Këtë javë mysafir n’Kojshia Show e ftuar ishte këngëtarja Remzie Osmani.

Remzia ka folur për shumë gjëra në këtë emision. Më interesantja është momenti kur Remzie Osmani e tregon arysen se përse nuk flasin mes vete Shkurte Fejza dhe Shyhrete Behluli.