stubcatJanë ekipi me humorin më të mirë aktualisht në Kosovë. Ata janë më shumë se një dekadë në skenën kosovare dhe gjithmonë skeçet e tyre kanë lidhje me situatën politike e shoqërore.

Në natën e ndërrimit të moteve ata shfaqën skeçet më të reja në Kohavision, duke portretizuar ndikimin e politikës në jetën e përditshme dhe sociale në Kosovë.

Më poshtë mund t’i ndiqni të gjitha skeçet e shfaqura në KTV.

https://youtu.be/_LYeVDBtHtk

https://youtu.be/CEU1Tzw2MFg

https://youtu.be/fbftiEaSo34