borraNë pjesët perëndimore të vendit Tetovë,Pozharan ,Mavrovë  si dhe Berovë ka rreshje të dëborës.

Nga Enti Hidrometorologjik Republikan informojnë se rënia borës do vazhdoj  deri nesër pasdite , kur  edhe pritet të ketë rritje të temperaturave   dhe reshjet të borës do të kthehet në shi .

 Enti njofton se nga mëngjesi dhe gjatë tërë ditës  në pjesët e ulta do të ketë rrreshje të shiut.Ndërsa në pjesë perendimore të vendit fund  pritet që  trashësia e dëborës të arrij deri në 25 centimetra . Gjithashtu njoftohet se era  e dobët do të fryjë nga drejtimi juglindor, transmetonFol.mk

Temperatura do të arrijnë  nga minus dy deri në katër gradë . Në ditët në vijim  do të ketë re me shi,  me intensitet të ndryshueshëm .Kohë pas kohe intensiteti i reshjeve do të rritet. Disa vende të larta malore do të mbulohen me borë .   Stabilizimin e kohës pritet nga dita e premte.

U rekomandohet vozitësve për kujdes të shtuar si dhe të kenë me vete pajisjet e nevojshme dimërore.