Ashtu si muskujt tanë, edhe truri ynë duhet të trajnohet dhe të mbahet në formë të mirë.

Dhe sigurisht, një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është të testojmë rregullisht aftësitë tona, përcjell Telegrafi.

Kështu, përveçse është një burim argëtimi, zgjidhja e enigmave dhe gjëegjëzave ka një sërë përfitimesh.

Zgjidhja e enigmave dhe lojërave të tilla thuhet se forcon lidhjen midis qelizave të trurit, gjë që ndihmon në përmirësimin e kujtesës.

Në këtë drejtim ua sjellim një test të radhës në të cilin shtrohet pyetja: Sa rrathë shihni në këtë fotografi?