silegtGjatë ditës së nesërme Këshilli qendror i LSDM-së do të marrë vednim përfundimtar nëse ministrat teknik do të mbeten në Qeveri dhe si do tw veprohet më tutje, deklaroi sonte deputeti dhe zëdhënësi i LSDM-së Petre Shilegov në emisionin Top Tema.

“Ne nuk kemi problem me atë se sa ky koalicion e shkel Kushtetutën, kjo është shkelje kushtetute. Ajo që në mënyrë decide mund ta them është se LSDM-ja nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 24 prillit”, deklaroi Shilegov.