Qenan Aliu

…E tani kurë do të zgjidhet kryetarë i Kuvendit nga rradhët e deputetëve shqiptarë, do të thoni , eeuuu sa e leht paska qenë kjo punë, kurë do të udhëheqë kryetari i Kuvendit shqip me seancat plenare do të thoni uaa ja te u zgjodhë, kurë do të diskutojnë shqip edhe ministrat në qeveri do të thoni aiii u bë edhe kështu, kurë do të merni akt te noteri edhe shqip ahaa edhe këtu etj etj, të gjitha këto kanë qenë të mundshme , por jo edhe kollaj por SHPULLA e popullit është e rëndë, i solli në okët pak partitë shqiptare, sepse kush prej pushtetarëve për këtë dekadë fanarin se ka djeg për kisosoj punësh përveç se për tu pasuruar !

Janë edhe disa punë që kanë mundur të kryhen por të gjorët shum pak dijnë por edhe as që lexojnë dhe kurë nuk pyesin…!

( q. aliu )