Dy qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës do të mbajnë ditën e nesërme mbledhjen e tretë mes tyre.

Kryeministri Edi Rama përmes një shkrimi në rrjetet sociale thotë se bilanci është pozitiv, ndërsa nënvizon ambicien për të bërë më shumë.

“Nesër mbledhja III e dy qeverive