Shpaloset mashtrimi me reformën e rejshme të BDI-së në Qeveri. Pas Musa Xhaferit i cili ditëve të fundit është në vijë të parë thuajse në secilin tubim, BDI ka rikthyer edhe ish zëvendës kryeministrin Fatmir Besimi. Ai është parë së fundmi në në jë konferencë ekonomike të organizuar nga BDI në kuadër të fushatës parazgjedhore. Dyshimet për rikthimin e Musa Xhaferit dhe Fatmir Besimit në postet e tyre në rast të ndonjë fitore eventuale të BDI-së, i rrit edhe më shumë fakti se pasuesit e tyre që aktualisht mbajnë postet, nuk janë as në listën e kandidatëve të BDI-së për deputetë e as në strukturat e larta partiake. Ndryshe, Musa Xhaferi dhe Fatmir Besimi ishin ndër personat më të përmendur në bisedat e përgjuara ilegalisht dhe të publikuara nga LSDM. Fatmir Besimi mbahet mend për një takim të fshehtë me Ivica Daçiçin./almakos.com