Eco Guerilla ka ofruar masa më urgjente që qeveria e ardhshme Maqedonisë mund të ndërmarrë në gjashtë mujorin e parë, në lidhje me ndotjen e ajrit.

 

Kjo organizatë ka përgatitur tre pika, në konsultim dhe bashkëpunim me ekspertë dhe njohës të mirë të çështjeve mjedisore.

Ata thonë se duhet të bëhet edhe më shumë, por sipas tyre këto masa janë të mjaftushme për 6 mujorin e parë./Telegrafi/