Snapchat i bën edhe dy risi, tash do të keni më shumë lehtësi (Video)

Snapchat vazhdon të sjellë përditësime të reja në versionin e saj. Rrjeti i famshëm social së fundi i është përgjigjur kritikave të përdoruesve në gjetjen e shoqërive të reja. Në përditësimin e fundit Snapchat e ka lehtësuar gjetjen e një shoku apo ndonjë shoqe, shkruan Indeksonline.

 Mjafton të filloni të shkruani emrin e personit në fjalë dhe do të dalin përdoruesit në Snapchat me emra të atillë. 

Poashtu risi tjetër është edhe “OurStory”. Kjo veçori e ri do të tregojë raportin dhe historinë e bisedave mes dy personave që kanë patur shumë biseda në Snapchat.