Stupcat godasin Komandantët e Rognerit dhe Prizrenit: “me shkollë fillore e që e vrasin njëri tjetrin për uzurpime” VIDEO

stubcatStupcat  kanë goditurKomandantët e Rognerit dhe Prizrenit. Në humorin në të cilin UÇK-në e prezantojnë si një organizim të përbërë me njerëz që nuk kanë shkollë më shumë se filloren dhe si persona që e vrajnë njëri tjetrin për çështje të uzurpimeve.

 

 

https://youtu.be/CEU1Tzw2MFg?t=38