Talat Xhaferit ndjehet nervoz dhe ngatëron qëllimin për çka është i thirur në debat. Talat Xhaferi i hutuar nga presioni ngatëron ofertat dhe debatin i thotë Artan Dikës se ty je punësuar në kohën kur qeveris BDI-ja, kurse Dika  në mënyrë të kulturuar ia kthen , ska rëndësi se profesioni im  është mjek që shëron njerëz, ndërsa ti Talat e di se në c`kohë je punësuar! Në  kohën e Jugosllavisë edhe atë në agjencinë për zbulim dhe kundërzbulim, prandaj për fat të keq nuk ndjeheni komod  dhe jeni  nervoz përshkak të kaluarës tuaj, shkollës suaj komuniste.